Meer informatie? Bel 06 - 33749146

Zomervakantie 2018

Zomervakantie

Ik ga er even tussen uit om mezelf op te laden.Ga jij ook genieten van een welverdiende vakantie en wil je graag nog voor vertrek een behandeling in mijn schoonheidssalon in Hoogeveen? Boek dan op tijd je afspraak in en niet op het laatste moment want vol is vol . |n de online agenda kan je zien welke dagen ik geopend ben.

Tip!

LOOkX sun fluid spf30 Skin & Beauty Marlies Hoogeveen

Bescherm je huid altijd goed tegen de zon! 

LOOkX Sun fluid spf 30 beschermt de huid tegen zonlicht (UVA en UVB stralen) en andere schadelijke invloeden van buitenaf en voldoet aan deinternationale regelgeving zon-cosmetica. De Sun fluid is tevens een prachtig anti-aeging product en voorkomt hierdoor huidveroudering en pigmentvlekken en heeft een herstellende werking op het DNA. Direct na het aanbrengen versmelt deze zijdezachte textuur met de huid waardoor hij niet te zien en te voelen is, vet vrij!
Handige mini verpakkingen voor in je koffer

Wil je niet al te veel meenemen in je koffer omdat deze anders te zwaar wordt? LOOkX heeft haar producten ook in mini’s! 

Er zijn try-me-sets verkrijgbaar voor verschillende huidtypes, maar ook de amazing cleansing balm en de cleansing mousse zijn verkrijgbaar in mini’s. Deze laatste twee reinigingsproducten zijn zowel geschikt voor de huid rondom de ogen als het gezicht. Een handig compleet product dus.

  • Amazing cleansing balm €12,95 15 ml
  • Cleansing mousse            €9,95.  35 ml

minis voor in je koffer

Nieuws

meer nieuws


Twitter

  • @donderdag 1 januari