Meer informatie? Bel 06 - 33749146

Acnebehandelingen tegen pukkels, puistjes en mee-eters.

Tijdens een Acne behandeling bij schoonheidssalon Marlies in Hoogeveen wordt de strijd aangegaan tegen (jeugd)puistjes en mee-eters welke vaak ontstaan tijdens de puberteit. Maar ook op latere leeftijd kan je last krijgen van acne.

Maak een afspraak voor een acnebehandeling

Wat gebeurd er tijdens een acnebehandeling 

Wanneer je voor een acne behandeling in mijn salon komt wordt de huid behandeld met professionele producten welke uitsluitend gebruikt mogen worden door een LOOkX huidexpert. De huid wordt gereinigd met een cleanser welke ik afstem op jouw huidtype en 

producten voor thuis gebruik tegen acne met mee-eters en pukkels Hoogeveensoort acne die jij hebt. Daarna ga ik zoveel mogelijk onzuiverheden verwijderen. Hierna wordt de huid gepolijst door een Derma Polish pad. Vervolgens selecteer ik een chemische peeling welke geschikt is voor jouw huid. Deze moet zijn werk even doen en wordt daarna verwijderd met water. Vervolgens breng ik een fruitzuren masker aan die de doorbloeding stimuleert waardoor de huidverbetering nog sneller gaat. Ook de vochtbalans van de huid wordt hierdoor op peil gebracht. Ook deze moet even intrekken en zal er met water weer afgehaald worden. Daarna verzorg ik de huid met een dag crème welke het beste bij jouw huid past.

Chemische peeling voor de acnehuid tegen (jeugd)puistjes en mee-eters.

Afhankelijk van het type acne maak ik een keuze uit de verschillende fruitzuren peelings. Meestal kies ik voor de derma miracle peel van LOOkX Skincare. Deze sterke peeling heeft een hoog percentage van verschillende Alpha Hydroxy Acids. Deze fruitzuren 

verwijderen onder andere dode huidcellen en onzuiverheden. Deze chemische peeling is behoorlijk heftig, dat merk je gelijk na het aanbrengen al, hij prikt behoorlijk! De ph-waarde van de huid gaat naar beneden zodat de chemische peeling in de onderste huidlagen kan komen. Hier gaat de peeling sterk reinigend werken op de bacterie die acne veroorzaakt. Dit prikkende gevoel is het Derma-effect wat LOOkX Skincare heeft. Derma effect betekend dat het effect gelijk zichtbaar en voelbaar is tegen huidverbetering. Na de behandeling zal de huid wel rood zijn, hou daar wel rekening mee. De roodheid zal erna snel weer verdwijnen, bij de één duurt dat een uur en bij de ander wat korter of langer, maar daarvoor krijg je iets moois terug; de huid zal gelijk na de behandeling er een stuk gezonder uitzien!

Chemische Fruitzuren peeling tegen acne met mee-eters en pukkels Hoogeveen

Wat doet een chemische peeling op de huid

Buiten het feit om dat de chemische peeling de strijd aangaat tegen acne, puistjes en mee-eters zorgt de peeling ervoor dat pigmentvlekken minder worden. Ook littekentjes en fijne lijntjes worden minder diep, de huid wordt frisser en minder dof. Tevens zal de huid voller worden, dus de huid ziet er jonger uit. Wil je deze mooie resultaten zo lang mogelijk op pijl houden, dan is het zeker van belang om thuis de producten te gaan gebruiken. Helemaal bij een acnehuid is thuisgebruik van essentieel belang voor de huidverbetering.

Op deze pagina geef ik uitleg over de verschillende producten voor thuisgebruik.

Nieuws

meer nieuws


Twitter