Meer informatie? Bel 06 - 33749146

Vernieuwing bij Skin & Beauty Marlies

Al vanaf het begin werk ik met het hoog aangeschreven merk Janssen Cosmetics. Nu twaalf en een half jaar later vind ik het tijd voor vernieuwing.

Maandag 10 en Dinsdag 11 oktober 2016 ga ik een tweedaagse training volgen om vervolgens aan jullie met trots het unieke huidverbeterings concept Lookx Skincare te presenteren. Daarna ga ik 24 november weer een volle dag een Training bij Lookx Skincare Skin & Beauty Marliestraining van Lookx Skincare volgen om extra kennis en inspiratie op te doen en me nog meer te specialiseren. Vanaf januari 2017 kunnen al mijn klanten de geheel nieuwe Lookx Skincare facials boeken.

Lookx Skincare is speciaal ontwikkeld voor de zelfbewuste vrouw die op zoek is naar kwalitatieve skincare en huidverbetering. Deze prachtige skincare is hypoallergeen, milieu vriendelijk en dierproefvrij.

Lookx Skincare 3 weken lang thuis proberen? Voor een try out pakketje betaal je €15,-. Wil je alles weten over Lookx Skincare? Ik heb het één en ander voor je uitgewerkt op mijn website. Ik wens je veel lees plezier en hopelijk tot snel in mijn schoonheidssalon in Hoogeveen.

Ingredienten Lookx Skincare

Nieuws

meer nieuws


Twitter

  • @donderdag 1 januari