Meer informatie? Bel 06 - 33749146

Open huis! Zaterdag 26 september. Demonstratie en uitleg over het definitief ontharen d.m.v. IPL ( Wij zijn de goedkoopste in Hoogeveen en omstreken!)

Steeds meer mensen willen van hun overbeharing af doormiddel van IPL. Omdat ik deze vraag steeds meer kreeg wil ik graag IPL aanbieden in mijn schoonheidssalon in Hoogeveen - Drenthe. 

Zaterdag 26 september kan een ieder die geinteresseerd is in het definitief ontharen binnen stappen in mijn schoonheidssalon in Hoogeveen. Je kan zien hoe een IPL behandeling werkt en meer informatie krijgen over het definitief ontharen van bijvoorbeeld oksels,benen, bikinilijn, armen, bovenlip, kin en veel andere lichaamsdelen. Blonde en grijze haren kunnen ook permanent verwijderd worden door de e-light i. Definitief ontharen kan zowel bij mannen als bij vrouwen. Voor meer informatie over de behandeling klik dan hier.Definitief ontharen door middel van IPL

De open dag op zaterdag 26 september is van 12:00u tot 15:00u. Kom vrijblijvend langs en neem je moeder of vriendin mee. Elke bezoeker krijgt een cadeaubon twv 25 euro welke te besteden is tijdens een eerste IPL afspraak bij Skin & Beauty Marlies. Voor de kinderen staat er een springkussen klaar.

 

 

Open huis IPL Hoogeveen

 

 

 

Nieuws

meer nieuws


Twitter

  • @donderdag 1 januari