Meer informatie? Bel 06 - 33749146

Nu ook op zaterdag geopend!

Zaterdags geopend

Omdat ik steeds meer de vraag krijg of ik op zaterdag geopend ben, heb ik besloten om deze dag ook open te gaan.

Handig voor als je door de weeks niet kan vanwege je werk of omdat je geen oppas hebt. In mijn schoonheidssalon, gevestigd in Hoogeveen kan je genieten van een heerlijk ontspannen gezichtsbehandeling welke gericht is op huidverzorging en op huidverbetering. Tijdens elke gezichtsbehandeling probeer ik ervoor te zorgen dat je zo ontspannen mogelijk gaat genieten van de behandeling vol met geconcentreerde werkstoffen van Janssen Cosmetics en Lookx Skincare. Natuurlijk kan je in mijn schoonheidssalon ook terecht voor losse behandelingen zoals het epileren of harsen van je wenkbrauwen, harsen van je bovenlip en kin of het verven van wimpers en wenkbrauwen. 

Wil jij ook graag een afspraak op een zaterdag bij Schoonheidssalon Marlies in Hoogeveen?  Je kan je afspraak inboeken via de online agenda, mocht dit niet lukken of vind dit lastig, dan mag je me altijd een email sturen, bellen of Appen met 0633749146 .

I love being a beautician Hoogeveen

 

Nieuws

 • Last van een droge huid met schilfertjes?Last van een droge huid met schilfertjes?

  Last van een droge huid met schilfertjes? Wat je huid nodig heeft is de juiste dieptereiniging door middel van een peeling. Door de peeling worden dode huidcellen verwijderd. De doorbloeding wordt op gang gebracht door de werkstoffen in de peeling. Want wanneer de huid een goede doorbloeding heeft zal er sneller huidverbetering optreden.

 • De kerstdagen komen er aanDe kerstdagen komen er aan

  De kerstdagen komen er aan, tijd voor de leukste cadeau's onder de kerstboom. Geef je geliefde een cadeaubon van Schoonheidssalon Marlies! Ook buiten mijn werktijden kan je een cadeaubon komen halen, even een appje of een belletje voor snel contact is dan handig. 0633749146

 • Black Friday met kortingen van 15% !Black Friday met kortingen van 15% !

  Volgende week vrijdag is het zover, dan is het Black Friday! Tijdens deze experience welke is overgewaaid uit Amerika ontvang je 15% korting op al je favoriete producten!

 • Nieuw! Liquid Longlasting eyeliner LookxNieuw! Liquid Longlasting eyeliner Lookx

  Nieuw! De prachtige Longlasting liquid eyeliner van Lookx 18,95. De super strakke zwarte eyeliner door de perfecte grip is nu te koop bij Schoonheidssalon Marlies in Hoogeveen!

 • Zomervakantie 2018Zomervakantie 2018

  Ik ga er even tussen uit om mezelf op te laden. Ga jij ook genieten van een welverdiende vakantie en wil je graag nog voor je vertrek een behandeling in mijn schoonheidssalon in Hoogeveen?

meer nieuws


Twitter