Meer informatie? Bel 06 - 33749146

Nu ook op zaterdag geopend!

Zaterdags geopend

Omdat ik steeds meer de vraag krijg of ik op zaterdag geopend ben, heb ik besloten om deze dag ook open te gaan.

Handig voor als je door de weeks niet kan vanwege je werk of omdat je geen oppas hebt. In mijn schoonheidssalon, gevestigd in Hoogeveen kan je genieten van een heerlijk ontspannen gezichtsbehandeling welke gericht is op huidverzorging en op huidverbetering. Tijdens elke gezichtsbehandeling probeer ik ervoor te zorgen dat je zo ontspannen mogelijk gaat genieten van de behandeling vol met geconcentreerde werkstoffen van Janssen Cosmetics en Lookx Skincare. Natuurlijk kan je in mijn schoonheidssalon ook terecht voor losse behandelingen zoals het epileren of harsen van je wenkbrauwen, harsen van je bovenlip en kin of het verven van wimpers en wenkbrauwen. 

Wil jij ook graag een afspraak op een zaterdag bij Schoonheidssalon Marlies in Hoogeveen?  Je kan je afspraak inboeken via de online agenda, mocht dit niet lukken of vind dit lastig, dan mag je me altijd een email sturen, bellen of Appen met 0633749146 .

I love being a beautician Hoogeveen

 

Nieuws

 • Me time! Relax your body & mindMe time! Relax your body & mind

  Super leuk om jezelf kado te geven of bijvoorbeeld voor moederdag, want zeg nou zelf, die moeder van jouw is toch goud waard? Tijd voor jezelf wordt vaak onderschat, daarom wil Janssen Cosmetics me-time extra benadrukken met drie heerlijke rituelen.

 • Nu ook op zaterdag geopend!Nu ook op zaterdag geopend!

  Omdat ik steeds meer de vraag krijg of ik op zaterdag geopend ben, heb ik besloten om deze dag ook open te gaan. Handig voor als je door de weeks niet kan vanwege je werk of omdat je geen oppas hebt.

 • Yes! Nieuw in het anti-ageing assortiment Retinol 2ndG eye-rescueYes! Nieuw in het anti-ageing assortiment Retinol 2ndG eye-rescue

  Leuk leuk leuk!!!!! Lookx heeft een nieuwe anti-ageing oog-creme ontwikkeld!!!! Probeer hem nu en ontvang de ultra wear mascara, oftewel water-proof mascara met 50% korting!

 • In the spotlights; Skin enzym peelIn the spotlights; Skin enzym peel

  Heb jij een veeleisende huid of een rijpere huid welke in de overgang is, dan mag dit product niet ontbreken in jouw badkamer! Vraag bij mij in de salon naar een proefje zodat je het zelf thuis kan ervaren.

 • Glowing skin spring treatmentGlowing skin spring treatment

  De winterslaap is voorbij, bereid je huid daarom voor op de Lente. De zon laat zich weer vaker en langer zien, de huid geniet van deze extra energie. Met een beetje hulp van Lookx Skincare wordt de huid weer als nieuw in een handomdraai. Wat jouw huid nodig heeft, Is vocht, vocht en nog een vocht. Door de verwarming en een paar maanden met temperaturen onder en rond het vriespunt hebben jouw huid niet veel goeds gedaan. Tijd om bij te tanken en je huid weer te laten shinen.

meer nieuws


Twitter