Meer informatie? Bel 06 - 33749146

Nooit meer je benen scheren? Super voordelige actie!

Ben jij er klaar voor wanneer iemand je vraagt of je mee gaat zwemmen of moet je je eerst scheren? Of schijnt de zon opeens en je hebt je nog niet geschoren? Dit kan allemaal verleden tijd worden door middel van ipl behandelingen bij mij in de schoonheidssalon in Drenthe. 

Jeanet werkt met de meest moderne ipl machine van dit moment, de SHR2. Alle haarkleuren worden definitief verwijderd met de SHR techniek zowel rood, grijs, blond en donker. Ook is het mogelijk om een donkere huidtype te behandelen met de SHR2. De nieuwe techniek van de SHR waarbij veel pulsen per seconde zich niet alleen richten op de eiwitten in het haartje maar op op het haarzakje zelf.DUBBEL EFFECTIEF! 

Wil je graag nog meer informatie of wil je weten wat de prijzen zijn van de ipl behandelingen per gebied dan verwijs ik je graag naar de pagina ipl behandelingen.

Ipl behandelingen worden steeds populairder in Nederland. Omdat er steeds meer ongelukken zoals verbrandingen gebeuren, heeft de minister een wetsvoorstel ingedient. Hierins staat dat alleen artsen en huidtherapeuten de bevoegdheid krijgen om laser en ipl behandelingen uit te voeren. In mijn schoonheidssalon werkt Jeanet welke deze bevoegdheid heeft. Kortom, nu en in de toekomst bij een wetswijziging, bent u bij Skin & Beauty Marlies aan het juiste adres!

Super actie!

6 ipl behandelingen voor de onderbenen voor slechts €299,00 ipv €450,00!!! 

Je kan zelf je afspraak inboeken via de online agenda op mijn website.

Let op, de actie is geldig t/m 23 april 2016.

ipl  of laser behandeling voor de benen in Hoogeveen Drenthe

Nieuws

meer nieuws


Twitter

  • @donderdag 1 januari