Meer informatie? Bel 06 - 33749146

Moederdag cadeau in Hoogeveen

Is jouw (schoon) moeder de liefste? Wil je haar op moederdag verrassen met iets speciaals helemaal voor haar alleen waarvan ze heerlijk kan ontspannen? Moederdag is de dag om je moeder te verwennen. Welke moeder wil nou niet genieten van een heerlijke gezichtsbehandeling.

Tip! Maak een heerlijk ontbijtje klaar met verse broodjes, vers fruit, kopje thee en daarbij de kadobon van Schoonheidssalon Marlies en moederdag kan niet meer stuk!

Een cadeaubon is te krijgen in alle prijsklassen. Elk bedrag kan op de bon worden gezet, maar ook elke behandeling zonder bedrag.

De verschillende gezichtsbehandelingen

Je kan kiezen uit verschillende gezichtsbehandelingen. Tijdens alle gezichtsbehandelingen worden de wenkbrauwen gemodeleerd. Een pura gezichtsbehandeling is een reinigende gezichtbehandeling, een heerlijke oppepper voor de huid. Een Volare gezichtsbehandeling is uitgebreider, hierbij krijgt moeder een massage extra van het gezicht decolote en nek. De Aureus gezichtsbehandeling is nog een stapje uitgebreider, hierbij krijgt moeder een dag make-up na de gezichtsbehandeling. De Deditio gezichtsbehandeling is de extra luxe behandeling. Tijdens deze gezichtsbehandeling krijgt moeder een Peel off mask; een rubber masker met ongelofelijk veel actieve werkstoffen, een echt cadeautje voor de huid. De massage is bij deze gezichtsbehandeling uitgebreider en de huid krijgt een voorbereidend brandnetel masker. Hierdoor komt er een hele mooie doorbloeding in de huid waardoor de peeling nog een laagje dieper in de huid kan komen. Meer informatie over de verschilllende gezichtsbehandelingen.

Pura gezichtsbehandeling ±40 min. € 32,50
Volare gezichtsbehandeling ±70 min. € 44,50
Aureus gezichtsbehandeling ±75 min. € 49,50
Deditio gezichtsbehandeling ±85 min. € 59,50
   

Origineel moederdag cadeau schoonheidssalon Marlies Hoogeveen

Nieuws

 • Last van een droge huid met schilfertjes?Last van een droge huid met schilfertjes?

  Last van een droge huid met schilfertjes? Wat je huid nodig heeft is de juiste dieptereiniging door middel van een peeling. Door de peeling worden dode huidcellen verwijderd. De doorbloeding wordt op gang gebracht door de werkstoffen in de peeling. Want wanneer de huid een goede doorbloeding heeft zal er sneller huidverbetering optreden.

 • De kerstdagen komen er aanDe kerstdagen komen er aan

  De kerstdagen komen er aan, tijd voor de leukste cadeau's onder de kerstboom. Geef je geliefde een cadeaubon van Schoonheidssalon Marlies! Ook buiten mijn werktijden kan je een cadeaubon komen halen, even een appje of een belletje voor snel contact is dan handig. 0633749146

 • Black Friday met kortingen van 15% !Black Friday met kortingen van 15% !

  Volgende week vrijdag is het zover, dan is het Black Friday! Tijdens deze experience welke is overgewaaid uit Amerika ontvang je 15% korting op al je favoriete producten!

 • Nieuw! Liquid Longlasting eyeliner LookxNieuw! Liquid Longlasting eyeliner Lookx

  Nieuw! De prachtige Longlasting liquid eyeliner van Lookx 18,95. De super strakke zwarte eyeliner door de perfecte grip is nu te koop bij Schoonheidssalon Marlies in Hoogeveen!

 • Zomervakantie 2018Zomervakantie 2018

  Ik ga er even tussen uit om mezelf op te laden. Ga jij ook genieten van een welverdiende vakantie en wil je graag nog voor je vertrek een behandeling in mijn schoonheidssalon in Hoogeveen?

meer nieuws


Twitter