Meer informatie? Bel 06 - 33749146

Moederdag cadeau in Hoogeveen

Is jouw (schoon) moeder de liefste? Wil je haar op moederdag verrassen met iets speciaals helemaal voor haar alleen waarvan ze heerlijk kan ontspannen? Moederdag is de dag om je moeder te verwennen. Welke moeder wil nou niet genieten van een heerlijke gezichtsbehandeling.

Tip! Maak een heerlijk ontbijtje klaar met verse broodjes, vers fruit, kopje thee en daarbij de kadobon van Schoonheidssalon Marlies en moederdag kan niet meer stuk!

Een cadeaubon is te krijgen in alle prijsklassen. Elk bedrag kan op de bon worden gezet, maar ook elke behandeling zonder bedrag.

De verschillende gezichtsbehandelingen

Je kan kiezen uit verschillende gezichtsbehandelingen. Tijdens alle gezichtsbehandelingen worden de wenkbrauwen gemodeleerd. Een pura gezichtsbehandeling is een reinigende gezichtbehandeling, een heerlijke oppepper voor de huid. Een Volare gezichtsbehandeling is uitgebreider, hierbij krijgt moeder een massage extra van het gezicht decolote en nek. De Aureus gezichtsbehandeling is nog een stapje uitgebreider, hierbij krijgt moeder een dag make-up na de gezichtsbehandeling. De Deditio gezichtsbehandeling is de extra luxe behandeling. Tijdens deze gezichtsbehandeling krijgt moeder een Peel off mask; een rubber masker met ongelofelijk veel actieve werkstoffen, een echt cadeautje voor de huid. De massage is bij deze gezichtsbehandeling uitgebreider en de huid krijgt een voorbereidend brandnetel masker. Hierdoor komt er een hele mooie doorbloeding in de huid waardoor de peeling nog een laagje dieper in de huid kan komen. Meer informatie over de verschilllende gezichtsbehandelingen.

Pura gezichtsbehandeling ±40 min. € 32,50
Volare gezichtsbehandeling ±70 min. € 44,50
Aureus gezichtsbehandeling ±75 min. € 49,50
Deditio gezichtsbehandeling ±85 min. € 59,50
   

Origineel moederdag cadeau schoonheidssalon Marlies Hoogeveen

Nieuws

 • Nieuw! Liquid Longlasting eyeliner LookxNieuw! Liquid Longlasting eyeliner Lookx

  Nieuw! De prachtige Longlasting liquid eyeliner van Lookx 18,95. De super strakke zwarte eyeliner door de perfecte grip is nu te koop bij Schoonheidssalon Marlies in Hoogeveen!

 • Zomervakantie 2018Zomervakantie 2018

  Ik ga er even tussen uit om mezelf op te laden. Ga jij ook genieten van een welverdiende vakantie en wil je graag nog voor je vertrek een behandeling in mijn schoonheidssalon in Hoogeveen?

 • Nu is het tijd voor iets nieuws!Nu is het tijd voor iets nieuws!

  Ik ben super enthousiast over wat voor nieuws er te komen staat. Tipje van de sluier? Er jonger en natuurlijker uit zien zonder een operatieve ingreep!

 • Me time! Relax your body & mindMe time! Relax your body & mind

  Super leuk om jezelf kado te geven of bijvoorbeeld voor moederdag, want zeg nou zelf, die moeder van jouw is toch goud waard? Tijd voor jezelf wordt vaak onderschat, daarom wil Janssen Cosmetics me-time extra benadrukken met drie heerlijke rituelen.

 • Nu ook op zaterdag geopend!Nu ook op zaterdag geopend!

  Omdat ik steeds meer de vraag krijg of ik op zaterdag geopend ben, heb ik besloten om deze dag ook open te gaan. Handig voor als je door de weeks niet kan vanwege je werk of omdat je geen oppas hebt.

meer nieuws


Twitter