Meer informatie? Bel 06 - 33749146

Moederdag cadeau in Hoogeveen

Is jouw (schoon) moeder de liefste? Wil je haar op moederdag verrassen met iets speciaals helemaal voor haar alleen waarvan ze heerlijk kan ontspannen? Moederdag is de dag om je moeder te verwennen. Welke moeder wil nou niet genieten van een heerlijke gezichtsbehandeling.

Tip! Maak een heerlijk ontbijtje klaar met verse broodjes, vers fruit, kopje thee en daarbij de kadobon van Schoonheidssalon Marlies en moederdag kan niet meer stuk!

Een cadeaubon is te krijgen in alle prijsklassen. Elk bedrag kan op de bon worden gezet, maar ook elke behandeling zonder bedrag.

De verschillende gezichtsbehandelingen

Je kan kiezen uit verschillende gezichtsbehandelingen. Tijdens alle gezichtsbehandelingen worden de wenkbrauwen gemodeleerd. Een pura gezichtsbehandeling is een reinigende gezichtbehandeling, een heerlijke oppepper voor de huid. Een Volare gezichtsbehandeling is uitgebreider, hierbij krijgt moeder een massage extra van het gezicht decolote en nek. De Aureus gezichtsbehandeling is nog een stapje uitgebreider, hierbij krijgt moeder een dag make-up na de gezichtsbehandeling. De Deditio gezichtsbehandeling is de extra luxe behandeling. Tijdens deze gezichtsbehandeling krijgt moeder een Peel off mask; een rubber masker met ongelofelijk veel actieve werkstoffen, een echt cadeautje voor de huid. De massage is bij deze gezichtsbehandeling uitgebreider en de huid krijgt een voorbereidend brandnetel masker. Hierdoor komt er een hele mooie doorbloeding in de huid waardoor de peeling nog een laagje dieper in de huid kan komen. Meer informatie over de verschilllende gezichtsbehandelingen.

Pura gezichtsbehandeling ±40 min. € 32,50
Volare gezichtsbehandeling ±70 min. € 44,50
Aureus gezichtsbehandeling ±75 min. € 49,50
Deditio gezichtsbehandeling ±85 min. € 59,50
   

Origineel moederdag cadeau schoonheidssalon Marlies Hoogeveen

Nieuws

 • Me time! Relax your body & mindMe time! Relax your body & mind

  Super leuk om jezelf kado te geven of bijvoorbeeld voor moederdag, want zeg nou zelf, die moeder van jouw is toch goud waard? Tijd voor jezelf wordt vaak onderschat, daarom wil Janssen Cosmetics me-time extra benadrukken met drie heerlijke rituelen.

 • Nu ook op zaterdag geopend!Nu ook op zaterdag geopend!

  Omdat ik steeds meer de vraag krijg of ik op zaterdag geopend ben, heb ik besloten om deze dag ook open te gaan. Handig voor als je door de weeks niet kan vanwege je werk of omdat je geen oppas hebt.

 • Yes! Nieuw in het anti-ageing assortiment Retinol 2ndG eye-rescueYes! Nieuw in het anti-ageing assortiment Retinol 2ndG eye-rescue

  Leuk leuk leuk!!!!! Lookx heeft een nieuwe anti-ageing oog-creme ontwikkeld!!!! Probeer hem nu en ontvang de ultra wear mascara, oftewel water-proof mascara met 50% korting!

 • In the spotlights; Skin enzym peelIn the spotlights; Skin enzym peel

  Heb jij een veeleisende huid of een rijpere huid welke in de overgang is, dan mag dit product niet ontbreken in jouw badkamer! Vraag bij mij in de salon naar een proefje zodat je het zelf thuis kan ervaren.

 • Glowing skin spring treatmentGlowing skin spring treatment

  De winterslaap is voorbij, bereid je huid daarom voor op de Lente. De zon laat zich weer vaker en langer zien, de huid geniet van deze extra energie. Met een beetje hulp van Lookx Skincare wordt de huid weer als nieuw in een handomdraai. Wat jouw huid nodig heeft, Is vocht, vocht en nog een vocht. Door de verwarming en een paar maanden met temperaturen onder en rond het vriespunt hebben jouw huid niet veel goeds gedaan. Tijd om bij te tanken en je huid weer te laten shinen.

meer nieuws


Twitter