Meer informatie? Bel 06 - 33749146

Beauty voordeelpas

Ik vind het fijn om u te verwelkomen bij Schoonheidssalon Marlies in Hoogeveen. Omdat ik ook graag wat voor u terug wil doen, heb ik beautypasjes ingekocht om deze aan u cadeau te geven.

Bijna iedereen koopt wel eens iets online. Om online winkelen nog leuker te maken krijgt u als vaste klant van Schoonheidssalon Marlies in Hoogeveen een beauty pasje. Met dit pasje kunt u bij een online bestelling bij bv Bol. com, Zalando, Wehkamp en veel andere online winkels de code van uw pasje invoeren. Hiermee spaart u bij elke online bestelling geld wat op uw pasje komt te staan. Met dit geld kunt u bij mij in de Schoonheidssalon betalen. U kunt een behandeling betalen met het gespaarde geld maar ook kunt u producten hiervan kopen. Hoe leuk is dit! U hoeft dus niet bij elke afspraak uw pasje mee te nemen naar de salon, u spaart thuis geld, wanneer u een x bedrag heeft gespaard, dan print u een voucher en neemt deze mee naar mijn salon en betaald hier vervolgens mee. Zo wordt naar de schoonheidsspecialiste gaan nog leuker! Er is een kort filmpje beschikbaar waarin het systeem precies uitgelegd wordt.

Bovenop het geld wat u spaart, krijgt u ook bij veel webwinkels een extra korting. Wanneer u bijvoorbeeld bij Wehkamp besteld spaart u geld op uw pasje en kunt u gebruik maken van korting. Dit kunt u zien door het schaartje wat achter het pictogram staat van Wehkamp.

Dit pasje is echt alleen voor vaste klanten van Schoonheidssalon Marlies en is alleen verbonden met Schoonheidssalon Marlies, het pasje kan niet gebruikt worden bij andere schoonheidssalons welke aangesloten zijn bij de Anbos. U kunt bij heel veel online winkels sparen.

Een kleine greep uit de deelnemende online winkels;

-Bol.combeauty voordeel pas Schoonheidssalon Marlies Hoogeveen
-Wehkamp
-Hunkemöller
-Zalando
-C&A
-H&M (Hennes en Maurits)
-Spartoo
-Media Markt
-Blokker
-Fonq en nog heel veel meer andere online winkels

Alle Deelnemende online winkels Beauty pas inzien en bekijken waar u geld spaart en korting ontvangt. Bestel ALTIJD via de speciale link ‘bezoek webwinkel’. Anders ontvang je het geld niet op je pasje.

Komt u binnenkort in de salon? Vraag gerust naar het pasje en u krijgt deze cadeau!

Nieuws

 • Nieuw! Liquid Longlasting eyeliner LookxNieuw! Liquid Longlasting eyeliner Lookx

  Nieuw! De prachtige Longlasting liquid eyeliner van Lookx 18,95. De super strakke zwarte eyeliner door de perfecte grip is nu te koop bij Schoonheidssalon Marlies in Hoogeveen!

 • Zomervakantie 2018Zomervakantie 2018

  Ik ga er even tussen uit om mezelf op te laden. Ga jij ook genieten van een welverdiende vakantie en wil je graag nog voor je vertrek een behandeling in mijn schoonheidssalon in Hoogeveen?

 • Nu is het tijd voor iets nieuws!Nu is het tijd voor iets nieuws!

  Ik ben super enthousiast over wat voor nieuws er te komen staat. Tipje van de sluier? Er jonger en natuurlijker uit zien zonder een operatieve ingreep!

 • Me time! Relax your body & mindMe time! Relax your body & mind

  Super leuk om jezelf kado te geven of bijvoorbeeld voor moederdag, want zeg nou zelf, die moeder van jouw is toch goud waard? Tijd voor jezelf wordt vaak onderschat, daarom wil Janssen Cosmetics me-time extra benadrukken met drie heerlijke rituelen.

 • Nu ook op zaterdag geopend!Nu ook op zaterdag geopend!

  Omdat ik steeds meer de vraag krijg of ik op zaterdag geopend ben, heb ik besloten om deze dag ook open te gaan. Handig voor als je door de weeks niet kan vanwege je werk of omdat je geen oppas hebt.

meer nieuws


Twitter