Meer informatie? Bel 06 - 33749146

Allergisch voor een zonnebrand-creme

 

Een allergie voor bepaalde werkstoffen die worden gebruikt in zonnebrand-creme’s

Jeuk, bultjes en roodheid kunnen ontstaan door een allergie voor een bepaald ingrediënt in zonnebrandcreme’s. De grootste boosdoener van deze irritaties is vaak parfum. Daarom is het verstandig om bij voorbaat een zonnebrandcreme te kiezen zonder parfum.

Natuurlijk kan je ook allergisch zijn voor een UV filter. Niet ieder merk gebruikt dezelfde ingrediënten als UV filter. Daarom is het handig om te weten voor welk werkstof je niet allergisch bent. Ook rubber, nikkel en andere soortgelijke stoffen kunnen een allergische reactie veroorzaken.

Ook kan je allergisch zijn voor de zon, een zonneallergie. Een zonneallergie ontstaat vaak doordat de huid te snel en te lang aan de zon blootgesteld is. Dit gebeurd vaak in het voorjaar. Daarom is het verstandig om je huid langzaam te laten wennen aan de zon. Het is belangrijk om altijd te controleren of in je zonnebrandcreme een UVA en een UVB bescherming zit. UVB veroorzaakt zon-verbranding en UVB stralen is de veroorzaker van zonneallergie. 

LOOkX Sun fluid SPF30

LOOkX Sun fluid SPF30 met natuurlijke zonnefilters biedt UVA- en UVB-bescherming tegen zonlicht en andere schadelijke factoren van buitenaf. Deze zonnebrandcreme voorkomt huidveroudering en pigmentvorming, en heeft een herstellende werking. De heerlijke textuur smelt direct op de huid, voelt niet vet aan en glimt niet. Tevens is deze zonnebrandcreme geschikt voor mensen met een acne-huid en prikt niet in de ogen

Waarom LOOkX Sun fluid SPF30

Geschikt voor alle huidtypen
Dermo cosmetics product met krachtige resultaten
Heeft een ultralichte, vetvrije textuur
Beschermt de huid tegen verouderende UVA- en UVB-stralen
Extra anti-ageing werking
Vrij van parabenen & minerale oliën
Dierproefvrij

 €39,95Lookx sun fluid zonnebrandcreme spf30 UVA en UVB bescherming schoonheidssalon Marlies Hoogeveen

 

Nieuws

meer nieuws


Twitter

  • @donderdag 1 januari