Meer informatie? Bel 06 - 33749146

Sweet Touch

Energiek, impulsief en verslaafd aan plezier, ze probeert graag nieuwe ervaringen uit, beleeft alle #Moments intens en is altijd op zoek naar het onverwachte.

Natuurlijk in de breedste zin van het woord, mooi van binnen en stralend van buiten. Bewust, in hoe ze in het leven staat, wat ze eet en hoe ze consumeert. Zij die weet hoe ze zichzelf optimaal beweegt in deze drukke maatschappij. Deze vrouw is blij met wie zij is. Ze is verantwoord mooi, leeft vanuit het hart en creëert haar eigen #Moments.

De geur: Op & top vrouwelijk door de zachtheid van oranjebloesem en pittig door de roze peper met een vleugje energie en kracht door de toegevoegde koffie. Ze is "Ultiem Verleidelijk"

Terug naar overzichts van Moments

Sweet touch fragrance sticks geurstokjes Schoonheidssalon Marlies Sweet Touch fragrance candle geurkaars hout en goud Schoonheidssalon Marlies Sweet touch zilver line candle geurkaars Schoonheidssalon Marlies

Fragrance sticks

100ml €16,95

200ml €25,80

 

 

Scented Candle hout en goud

70ml €14,95

100ml €22,50

200ml €29,95

 

Scented Candle Silverline

300ml €39,95

 

 

 

Geurzakjes #moments Hoogeveen Schoonheidssalon Marlies Sweet touch thee Schoonheidssalon Marlies Hoogeveen Geurbombons Sweet Moments smeltkaarsjes

Scented Sachet Geurzakje

70gr €8,95

 

 

 

 

 

Thee

50 gram doosje € 9.64

100 gram doosje € 12.60

130 gram blikje € 15.10

50 gram zakje € 5.55

100 gram zakje € 8.50

250 gram zakje € 17.40

Geurbombons / smeltkaarsjes

24 stuks €17,95

 

 

 

 

 

ASSOCIATIE

Roze, de kleur van vrouwelijkheid, bescheidenheid en van raakbaar zijn
Paars, kleur van verder zien dan je kunt kijken
Groen, kleur van sterke wortels en fijne vleugels

Nieuws

 • December inkopenDecember inkopen

  December-inkopen. Ik heb dit jaar hele leuke cadeau's! Voor ieder wat wils en in allerlei prijs categorieen. Kerst, Sinterklaas here we come!

 • Seizoensbehandeling Marine CollageenSeizoensbehandeling Marine Collageen

  De huid wordt bedekt met een laagje vocht zodat fijne lijntjes en rimpeltjes opgevuld worden. Wanneer het droog is zal dit laagje samen trekken en zo een merkbaar en zichtbaar liftend effect hebben.

 • Lookx advent kalenderLookx advent kalender

  De allereerste LOOkX advent kalender is gelanceerd en wat ziet hij er tof uit!

 • Big size oils LOOkXBig size oils LOOkX

  Ze zijn er weer! De toppers om onze huid te beschermen en te voeden tijdens de koudere dagen en de dagen wanneer onze huid extra aandacht nodig heeft! Wees er snel bij, want op is op!

 • Nieuw! Try me barNieuw! Try me bar

  Nieuw! Try me bar Nieuw in de salon! Elke maand komt op de Try me bar een ander product in de spotlights te staan. Ruik, voel en probeer hem lekker!

meer nieuws


Twitter