Meer informatie? Bel 06 - 33749146

Prijzen van een bindweefselmassage

Bindweefelmassage gezicht €43,50
Bindweefselmassage gezicht hals en decolleté €58,50

 

 

Wanneer je een bindweefsel massage kuur bent ondergaan kan je dit resultaat behouden door eens in de 3 maanden 1 of 2 bindweefselbehandelingen te ondergaan. Optionele aanvulling na een bindweefselmassage in mijn schoonheidssalon in Hoogeveen is om je huid extra te verwennen met prachtige werkstoffen. De huid is na een bindweefselmassage ontzettend ontvankelijk voor werkstoffen, dus een mooie kans op dit toe te voegen na een bindweefselmassage

1. Aqua wet mask

2. Retinol wet mask

3. AHA wet mask

1.Aqua wet mask; Dit frisblauwe masker heeft een sterk hydraterend vermogen op en in  de huid, dankzij een mix van melkextract, hyaluronzuur en vitamine B3. Prachtige ingrediënten die zeer effectief werken op de droge en vochtarme huid en mooie resultaten geven bij de professionele behandeling van droogtelijntjes. 

2. Retinol wet mask; Het goudkleurige masker voelt heerlijk verfrissend aan, werkt verstevigend en liftend. Heeft een krachtige werking en verfrist te teint. Anti-ageing, oplichtend en bevat natuurlijke ingrediënten. Tevens zit deze boordevol vitamine B-3 en hyaluronzuur.

3.AHA wet mask; Exfolieert, egaliseert en hydrateert. Dit heerlijke verkoelende masker stumuleerd de celvernieuwing, verminderd droogtelijntjes en houdt de huid soepel. Tevens bestrijdt de AHA wet mask hyperpigmentatie en normaliseert de talgproductie. Dit professionele masker is zeer geschikt voor een acne-huid, vette en of onrustige, onzuivere huid. Maar ook heel mooi voor een doffe rokershuid. Ook heel mooi inzetbaar na een ziekte.

Klik hier om een afspraak te maken

 

Nieuws

meer nieuws


Twitter