Meer informatie? Bel 06 - 33749146

Bindweefselmassage voor huidverjonging, minder diepe rimpels en littekentjes, acne en voor een stralende huid 

Een bindweefsel massage is niet te vergelijken met een massage die ik geef tijdens een gezichtsbehandeling in mijn schoonheidssalon te Hoogeveen. Het wordt ook wel de fitness voor je gezicht genoemd.Het resultaat van een bindweefselmassage is geweldig!  Rimpels worden minder diep, een doffe huid gaat weer stralen, de hyaluronzuur wordt aangevuld waardoor de huid meer vocht kan vasthouden waardoor de vochtlijntjes verminderen, de huid wordt steviger en acne verminderd. Ook kleine littekentjes verminderen door een bindweefselmassage. Een bindweefsel massage is een massage die erg pijnlijk kan zijn en er kunnen blauwe plekken of bloeduitstortingen ontstaan. 

Maak een afspraak voor een bindweefselmassage

Verstoringen in het bindweefsel Bindweefsel massage bij Schoonheidssalon Marlies te Hoogeveen tegen rimpels littekentjes en doffe huid

Als er verstoringen in het bindweefsel ontstaan gaan de bindweefselcellen verkleven. Hierop gaat de huid reageren. De huid wordt vochtarm en dof, de doorbloeding wordt minder en de huid wordt slapper. Verstoringen in het bindweefsel ontstaan door ouderdom, maar ook door ziekte, erfelijke bepalingen, roken en andere slechte leefgewoonten,  er kan ook acne ontstaat door bindweefselverstoringen.

Wat gebeurd er tijdens een bindweefsel massage?

Tijdens de bindweefselmassage wordt er gewerkt op het onderliggende bindweefsel, dus onder de opperhuid. Door stevige knijp- en roltechnieken te gebruiken werk je op deze diepere lagen in de huid. Zoals ik hier eerder vertelt heb wordt een bindweefsel massage ook wel fitness voor het gezicht genoemd. Door de massage verbeter je de conditie van de huid door deze stevige massage. De gezichtsspieren worden gestimuleerd door de stevige bindweefselmassage waardoor de doorbloeding op gang komt, hierdoor worden de wangen weer voller, kraaienpootjes en littekentjes verminderen en de wenkbrauwen worden gelift. Kort samengevat is dit een perfecte anti-aging behandeling.

Het resultaat van een bindweefselmassage

Na 1 behandeling zie je al resultaat. Maar om een nog mooier resultaat te krijgen van de bindweefselmassage en te behouden adviseer ik meerdere behandelingen te ondergaan. Een kuur is gemiddeld 6 weken lang 1 keer per week, maar elke huid is verschillend, dit is dan in overleg nadat ik je huid gezien en behandeld heb.

Niet alleen treedt er huidverbetering op. Wanneer je een strak gezicht hebt door bijvoorbeeld stress of pijn kan je je huid er een stuk ontspannender uit laten zien door de bindweefsel massage. Door de bindweefselverstoringen weg te masseren zie je er een stuk ontspannender uit, ook voelt het een stuk ontspannender. Je hebt het gevoel alsof je soepeler en losser bent in je gezicht. Bij sommige mensen werkt de bindweefsel massage ook goed tegen hoofdpijn. Dus genoeg redenen om een kuur te boeken!

Introductie actie bindweefsel massage voor huidverbetering

Om de bindweefsel massage te introduceren heb ik een leuke actie voor jeGecertificeerd bindweefsel massage Schoonheidssalon Marlies te Hoogeveen

Een kuur van 6 weken betaal je nu €225,- ipv €255,-

Een losse bindweefsel massage kost €42,50.

Wanneer je huid een bindweefsel massage kuur heeft gehad is het niet nodig om elke 6 weken te herhalen. Hierna zou je na een half jaar weer twee behandelingen kunnen doen, op deze manier ondersteun je het resultaat.

 

 

Nieuws

 • Herfst behandelingHerfst behandeling

  Kom heerlijk ontspannen en genieten van de herfst behandeling bij Schoonheidssalon Marlies in Hoogeveen. Tijdens deze gezichtsbehandeling wordt je onder andere verwent met een heerlijke aroma beleving.

 • Nieuw! BindweefselmassageNieuw! Bindweefselmassage

  Yes! Na mijn vakantie kan je gelijk bij mij terecht voor deze prachtige anti-aging behandeling. Rimpels worden verminderd, een doffe huid gaat weer stralen, littekentjes worden verminderd, wangen worden voller en wenkbrauwen worden gelift. Lees snel verder...

 • Ik wil mij graag even voorstellenIk wil mij graag even voorstellen

  Ik wil mij graag even voorstellen, Ik ben Anouk, ik ben 21 jaar oud en ik doe de opleiding Allround Schoonheidsspecialiste op het Alfa-College te Hoogeveen. Na de zomer heb ik het geluk om stage te mogen lopen bij Schoonheidssalon Marlies. Hier heb ik erg veel zin in!

 • Ocean Treasure face TreatmentOcean Treasure face Treatment

  Nieuw! Ocean Treasure face Treatment (seizoensbehandeling) Maak je huid summer ready met deze seizoensbehandeling van Janssen Cosmetics. Met deze behandeling geef je je huid een hydratatie boost met ingredienten die recht uit de zee komen. Hierdoor zal je huid verfrissen en vitaler worden en klaar voor de zomer.

 • Moederdag cadeau in HoogeveenMoederdag cadeau in Hoogeveen

  Zoek jij een origineel moederdag cadeau in Hoogeveen. Geef een cadeaubon van Schoonheidssalon Marlies. Tijdens de gezichtsbehandeling komt je moeder helemaal tot rust. Een echt origineel cadeau. Elk gewenst bedrag en elke gewenste behandeling kan op de bon worden gezet.

meer nieuws


Twitter