Meer informatie? Bel 06 - 33749146

Het Basyha holistische anti-stress ritueel

De technieken van Bashya zijn energetisch en is niet zomaar een huidverzorging. Bashya-behandelingen werken zowel op de innerlijke als de uiterlijke verzorging en het geestelijke welzijn. Dit heet holistisch. Deze diepgaande behandeling is bij Schoonheidssalon Marlies in Hoogeveen te boeken. Tijdens een Bashya behandeling ga je mee in een heerlijke geur-reis wat voor totale ontspanning zorgt. De Chinese elementen leer, de Ayurveda en de Germaanse geneeskunde komen bij Bashya samen en vullen elkaar hierdoor aan.

Aandacht voor jezelf, lief zijn voor jezelf, jezelf rust geven en ontspannen bij Schoonheidssalon Marlies in Hoogeveen….

Tijdens dit ritueel komt je lichaam weer terug in balans en wordt het stressgehalte sterk verminderd. Wanneer je niet lekker in je vel zit of wanneer je je zorgen maakt om een dierbare of je ervaart veel stress, staat er vaak spanning op het borstbeen. Je ademhaling is niet juist: je ademt te hoog in plaats van door je buik. Tijdens deze behandeling behandel ik het gebied van decolleté en borstbeen doormiddel van liefdevolle massage technieken.Bashya holistische schoonheidssalonverzorging bij Schoonheidssalon Marlies in Hoogeveen

De Bashya behandeling begin ik altijd met een Chou hoofdhuid/oormassage. Hierdoor ontstaat er een totale ontspanning van lichaam en geest en worden spanningen uit het hoofd gehaald. Vervolgens ga ik beginnen met het reiniging-ritueel. Met het Bashya reinigingsritueel reinig je niet alleen de huid maar ook energetische spanningen worden achtergelaten. Dit is alleen te bereiken met zachte, biologische, plantaardige ingrediënten zonder toegevoegde parabenen; Eerlijke en pure werkstoffen voor body, mind en spirit.

Het decolleté en Basyha peeling Schoonheidssalon Marlies Hoogeveenborstgebied ga ik liefdevol behandelen met de fantastische producten van Bashya. Dit gebied wordt tevens verwent met een witte klei masker waaraan ik een etherische olie toevoeg welke ik afstem op jouw behoefte. Daarnaast verzorg ik het gezicht en de de hals met een peeling en een masker welke ik afstem op jouw huidtype. Ik ga ervoor zorgen dat je hele lichaam weer tot rust komt tijdens het anti-stress ritueel. Voorafgaand aan deze behandeling vraag ik je om je bh uit te doen, op deze manier kan ik goed bij het borstbeen komen, er ligt altijd een handdoek en een deken over je heen, zodat je niet bloot ligt.

Als afsluiting maak ik een Bashya kruiden-thee voor je klaar en kan je even lekker bijkomen van deze heerlijke ervaring bij Schoonheidssalon Marlies in Hoogeveen.                 Maak een online afspraak voor het Bashya anti-stress ritueel.

€75,00 (70 min)

Hier lees je meer informatie over de verschillende soorten theeën welke te koop zijn in mijn schoonheidssalon in Hoogeveen.

 

Bashya therapeutische theeŽn Liefde Hoogeveen

 

 

 

Nieuws

 • Vernieuwde sensitive lijn Janssen CosmeticsVernieuwde sensitive lijn Janssen Cosmetics

  De vernieuwde sensitive lijn van Janssen Cosmetics met een direct kalmerend effect en 50% vermindering van roodheid bij couperose en lichte rosacea is nu verkrijgbaar bij Schoonheidssalon Marlies in Hoogeveen

 • Professionele gezichtsbehandelingen tijdens de Corona-tijdProfessionele gezichtsbehandelingen tijdens de Corona-tijd

  Professionele gezichtsbehandelingen tijdens de Corona-tijd. Wil jij je huid toch blijven verzorgen tijdens deze periode? Dat kan!....

 • Seizoens behandeling: Detox je huidSeizoens behandeling: Detox je huid

  Janssen Cosmetics heeft een fantastische detox behandeling. Deze behandeling is een grote belevenis voor je huid. In deze behandeling wordt onder andere gebruik gemaakt van een enzyme peeling en een Detox bubbel-mask.

 • Zon bescherming in verschillende soortenZon bescherming in verschillende soorten

  Zon bescherming in poeder-vorm, primer en vet-vrije creme

 • Fresh and deep clean treatmentFresh and deep clean treatment

  Door het brandnetel masker wordt de huid goed voorbereid op de fruitzuren peeling en komt de doorbloeding ontzettend goed op gang. De fruitzuren peeling gaat daarna nog dieper de huid in en reinigt tot in de onderste huidlagen.

meer nieuws


Twitter