Meer informatie? Bel 06 - 33749146

In the spotlights; Skin enzym peel

Heb jij een veeleisende huid of een rijpere huid welke in de overgang is, dan mag dit product niet ontbreken in jouw badkamer!

Een fantastisch product voor de veeleisende huid en de rijpere huid welke in de overgang is. De skin enzym peel van Janssen Cosmetics bevat uiterst actieve enzymen met een verzachtend effect op de rijpere huid. De huid begint weer en meer te stralen en dode huidcellen worden enzymmatisch verwijderd. 

Breng de Skin Refining Enzyme Peel één tot twee keer per week ‘s avonds aan op de gereinigde huid. Gedurende de nacht in laten werken. Niet afwassen! Ter verzorging van de regeneratie behoevende huid breng je over de peeling je nachtverzorging aan. De volgende morgen de huid reinigen en verzorgen met een oog en dag creme. 

 • Vetvrij
 • Gladde huid
 • Ideale voorbereiding voor een intensieve verzorging met werkzame bestanddelen
 • Heldere en verfrissende gelbasis
 • Peelen zonder mechanische irritatie
 • Drinkt snel in de huidSkin refining enzym peel Janssen cosmetics

Skin enzym peel van Janssen Cosmetics €31,40

Nieuws

 • In the spotlights; Skin enzym peelIn the spotlights; Skin enzym peel

  Heb jij een veeleisende huid of een rijpere huid welke in de overgang is, dan mag dit product niet ontbreken in jouw badkamer! Vraag bij mij in de salon naar een proefje zodat je het zelf thuis kan ervaren.

 • Glowing skin spring treatmentGlowing skin spring treatment

  De winterslaap is voorbij, bereid je huid daarom voor op de Lente. De zon laat zich weer vaker en langer zien, de huid geniet van deze extra energie. Met een beetje hulp van Lookx Skincare wordt de huid weer als nieuw in een handomdraai. Wat jouw huid nodig heeft, Is vocht, vocht en nog een vocht. Door de verwarming en een paar maanden met temperaturen onder en rond het vriespunt hebben jouw huid niet veel goeds gedaan. Tijd om bij te tanken en je huid weer te laten shinen.

 • Kortingsbon voor Lookx Skincare en Janssen CosmeticsKortingsbon voor Lookx Skincare en Janssen Cosmetics

  Let op! Wanneer je de eerst volgende keer mijn salon aanvinkt krijg je een kortingsbon! Let wel op dat je dan wel Schoonheidssalon Marlies aan vinkt. Wanneer je via onderstaande link of via mijn website gaat bestellen dan staat mijn salon automatisch al gekoppeld.....

 • Er ligt een leuke attentie voor je klaarEr ligt een leuke attentie voor je klaar

  Velen hebben al een afspraak ingeboekt in de maand December waardoor mijn agenda al snel vol stond. Omdat ik nog steeds aanvragen krijg van klanten welke een afspraak willen inboeken heb ik besloten om mijn werktijden voor de feestdagen uit te breiden........Er ligt een leuke attentie voor je klaar......

 • De gezellige dagen komen er weer aanDe gezellige dagen komen er weer aan

  Nog 37 dagen te gaan en dan is het alweer Kerstmis. Dit is voor velen een periode om zichzelf of een ander eens te verwennen met een origineel cadeau. Geef een big size face Oil cadeau of een prachtige advent kalender van Janssen Cosmetics..........

meer nieuws


Twitter