Meer informatie? Bel 06 - 33749146

Bescherm je huid tegen de zon!

De zon is de grootste veroorzaker van rimpels.

Natuurlijk is het ook genetisch bepaald, maar door de zon krijg je de meeste rimpels. Bescherm daarom altijd je huid tegen de uv-stralen met zonnebrandcreme. Ook wanneer je gaat fietsen of wanneer je een terrasje pikt, dit zijn juist die veradelijke momenten waarop je huid gaat verbranden. De mei- en zomer vakantie komt er aan, zorg ervoor dat je zonnebrand creme in huis hebt. Skin & Beauty Marlies uit Hoogeveen heeft het voor je klaar staan.

Het is een fabel dat een zonnebank je huid voorbereid op de gewone zon.

In zonnebank lampen zitten alleen UVA-stralen en soms een heel klein beetje UVB-stralen. UVA-stralen, ook UV-aging genoemd ( het woord zegt het al) richten de meeste schade aan in de huid. UVA-stralen kunnen helemaal in de lederhuid komen en beschadigen deze laag en veroorzaakt hierdoor huidveroudering. Veel mensen denken dat een zonnebank beter is dan de echte zon, maar dit is echt een fabel. Door de zonnebank heb je tot wel 15% meer kans op huidkanker. Ook verbrand je huid niet minder snel wanneer je van te voren onder de zonnebank bent geweest. De echte zonnestralen bevatten 95% UVA-stralen en de rest zijn UVB-stralen. Bescherm daarom je huid altijd! Velen onder ons smeren zich tijdens een zonnebank sessie niet in, maar dit is juist net zo en eigenlijk nog belangrijker omdat de zonnebank stralen bijna voor 100% uit UVA stralen bestaat. De Janssen Cosmetics Sun shields zijn perfect geschikt voor zowel onder de zonnebank als in de gewone zon.

  • Smeer je huid 30 minuten voordat je gaat zonnebaden in met zonnebrand creme, de ingredienten hebben 30 minuten nodig om zich aan de cellen te hechten
  • Door een zonnebrandcreme wordt je minder snel bruin, maar de kleur blijft wel langer zitten
  • Zand weerkaatst zonlicht, dus ook onder een parasol kan je verbranden, dus ook hier insmeren!
  • Heb je een zonnebrandcreme geopend? Na een jaar na opening kan een factor 30 een factor 10 zijn geworden.
  • Een bruin kleurtje is altijd een teken van huid/cel beschadiging.
  • Vervelling is een teken van afschilfering van beschadigde huidcellen. De huid is verbrand geweest en dus blijvend beschadigd.
  • Diepe plooien, beschadiging van het bindweefsel, snelle huiveroudering, huidkanker en lever/ouderdomsvlekken zijn gevolgen van de zon.

De after sun lotion is een heerlijk verkoelende en verzachtende lotion voor na het zonnebaden. Deze bereikt een gelijkmatige en langdurige bruining. Het bevat panthenol, bisobolol, aloe vera en licoricewortel. 

De zonneproducten van Janssen Cosmetics sluiten perfect aan op de producten die je van Janssen Cosmetics als gezichtsverzorging gebruikt.

Sun shield 30      €31,50

Sun shield 50     €31,50

After sun lotion  €27,50

Janssen cosmetics zonnebrand creme sunshield 30 en 50 en after sun Skin & Beauty Marlies Hoogeveen

Nieuws

meer nieuws


Twitter

  • @donderdag 1 januari