Meer informatie? Bel 06 - 33749146

Actief samen leven

Van 2 tot 5 oktober was het ouderen4daagse en kwamen vele wensen uit, zo ook bij ons in de schoonheidssalon actief samen

Mevrouw haar wens was om een keer naar de schoonheidsspecialiste te gaan. Nog nooit in haar leven had ze dit meegemaakt en nog nooit had zij make-up op haar gezicht gehad. Haar huid kreeg een dieptereiniging, overtollige haartjes werden geharst en haar wenkbrauwen zijn in model gebracht. Daarna een heerlijk masker en natuurlijk als afsluiting een make-up.  Ze vond het heerlijk! En ik vond het leuk om haar wens te vervullen.

"25 juli kregen we een aanmelding van Nelleke Kramer van Icare. Mw. Vos-Hupkens (73 jaar) zou wel zin hebben in een bezoek aan een schoonheids-specialiste. Skin & Beauty Marlies aan de Bouwmeesterstraat 2 in Hoogeveen wilde graag haar medewerking verlenen aan deze wens. Meest mooie was de opmerking van mw. Vos dat ze haar hele leven nog nooit make up had gebruikt. Mooi opgemaakt heeft ze de salon van Marlies verlaten. Om de dag helemaal compleet te maken kon mw. Vos na de behandeling terecht voor een verwenmoment bij Kapsalon Pe-Je, die ook graag mee wilde werken aan deze wens. De dag is afgesloten met een heerlijke High Tea bij het Huis met de Duivegaten. Kortom, een heerlijke verwendag. We bedanken Marlies en Pe-Je bijzonder voor de medewerking !"

ouderen4daagse

Nieuws

meer nieuws


Twitter

  • @donderdag 1 januari