Meer informatie? Bel 06 - 33749146

Behandeling voor de geïrriteerde gevoelige, couperose en eczeem huid

Bij Schoonheidssalon Marlies in Hoogeveen wordt de gevoelige, beschadigde en tevens couperose en eczeem huid hersteld en gekalmeerd met de Irritatio behandeling.

De Irritatio behandeling is tevens een heerlijke behandeling voor de huid met couperose, eczeem en psoriasis. Bij deze laatste drie huidaandoeningen gaat de huidaandoening niet weg, wel wordt de huid een stuk rustiger. De huid zal het heerlijk aangenaam vinden.

De tere huid, waar je zelf geen enkel product meer op aan durft te brengen wordt behandeld met de producten van Janssen Cosmetics. Jeuk en rode vlekjes worden verminderd. De barrière laag en de huidstructuur wordt verbeterd waardoor de natuurlijke balans terug gebracht wordt. Na afloop van de herstellende en kalmerende behandeling krijg je zes producten voor thuis gebruik mee, welke afgestemd zijn op jouw huidtype.

Gevoelige, couperose en eczeem huid behandelen door Schoonheidssalon Marlies in Hoogeveen

De gevoelige en geïrriteerd huid wordt hersteld en gekalmeerd door de Irritatio behandeling

 1. Ik ga beginnen met een oppervlakte reiniging van de huid met mild Cleansing cream en de Soothing gel toner. Tijdens de reiniging met de Cleansing cream van Janssen Cosmetics met huidvriendelijke oliën op basis van kokosolie van farmaceutische kwaliteit, wordt de natuurlijke balans van de huid hersteld. Vervolgens zorgt de Soothing gel toner ervoor dat de irritatie van de huid zoals roodheid, zwelling en spanning wordt verlicht. De Soothing gel toner werkt tevens hydraterend oftewel vochtregulerend.
 2. Na de oppervlakte reiniging krijgt de huid een enzymatische peeling. Dit wil zeggen dat de huid niet een peeling krijgt met korreltjes zoals een scrub. De enzymatische peeling verwijderd enzymatisch dode opperhuid cellen en bereid de huid voor om zo goed mogelijk de intensieve werkstoffen van Janssen Cosmetics op te nemen.
 3. Een (over)gevoelige, geïrriteerde en couperose of eczeem huid kunnen oneffenheden zoals mee-eters hebben. Deze worden vervolgens verwijderd.
 4. De huid krijgt een heerlijke massage met een De-stress ampul. Het De-stress ampul zorgt voor vermindering van roodheid en jeuk. Het verbeterd de hoornlaag oftewel de barrière laag en normaliseert de hypo allergene huid. Het De-stress ampul zorgt tijdens de massage tevens voor kalmering van de geïrriteerde, gevoelige, couperose en eczeem huid. De natuurlijke huid balans van de huid wordt herstelt.
 5. Na de herstellende massage voor de gevoelige, geïrriteerde huid krijgt de huid een masker. Dit masker stel ik af op welk soort huidtype de klant heeft. Natuurlijk is de huid gevoelig, maar niet elke huid is hetzelfde waardoor er meerdere keuzes mogelijk. Het ene huidtype heeft bijvoorbeeld veel hydratatie nodig en de andere huid nog meer kalmering en herstel.
 6. Als afsluiting van de behandeling breng ik een dag verzorging en een oog crème aan.

Na afloop van de behandeling krijg je zes producten mee naar huis. Op deze manier wordt de kalmerende en herstellende behandeling thuis ondersteunt. Afhankelijk van het huidtype wordt het pakket samengesteld. De reiniging zal altijd bij iedereen hetzelfde zijn; de Cleansing cream en de Soothing gel toner van de Sensitive lijn. De volgende producten van Janssen Cosmetics krijg je mee naar huis voor het kalmeren en herstellen van de gevoelige, geïrriteerde, couperose of eczeem huid.

 • Creamy cleanser
 • Soothing gel toner
 • Dagcrème (afgestemd op het desbetreffende huidtype)
 • Nachtcrème (afgestemd op het desbetreffende huidtype)
 • Sensitive skin complex; Dit is een serum welke de reactiviteit van de huid vermindert. Het voorkomt irritatie, hersteld het natuurlijke beschermingsmechamisme en zorgt voor vocht toevoer in grote hoeveelheden. Dit serum gebruik je een maand als kuur onder de dag en nacht crème. Daarna zeker een maand niet gebruiken, dus in kuur verband gebruiken en maximaal 3 keer per jaar.
 • Oogcreme. (afgestemd op het desbetreffende huidtype)

De kosten voor een Irritatio behandeling zijn inclusief de behandeling en zes producten voor thuis gebruik €187,90.

Wanneer je graag een online afspraak wil maken, dan kan dit via mijn website. Tevens ben ik telefonisch of via de app te bereiken op 0633749146.

Producten waaronder crème voor de gevoelige huid van Schoonheidssalon Marlies in Hoogeveen

Nieuws

 • In the spotlights; Skin enzym peelIn the spotlights; Skin enzym peel

  Heb jij een veeleisende huid of een rijpere huid welke in de overgang is, dan mag dit product niet ontbreken in jouw badkamer! Vraag bij mij in de salon naar een proefje zodat je het zelf thuis kan ervaren.

 • Glowing skin spring treatmentGlowing skin spring treatment

  De winterslaap is voorbij, bereid je huid daarom voor op de Lente. De zon laat zich weer vaker en langer zien, de huid geniet van deze extra energie. Met een beetje hulp van Lookx Skincare wordt de huid weer als nieuw in een handomdraai. Wat jouw huid nodig heeft, Is vocht, vocht en nog een vocht. Door de verwarming en een paar maanden met temperaturen onder en rond het vriespunt hebben jouw huid niet veel goeds gedaan. Tijd om bij te tanken en je huid weer te laten shinen.

 • Kortingsbon voor Lookx Skincare en Janssen CosmeticsKortingsbon voor Lookx Skincare en Janssen Cosmetics

  Let op! Wanneer je de eerst volgende keer mijn salon aanvinkt krijg je een kortingsbon! Let wel op dat je dan wel Schoonheidssalon Marlies aan vinkt. Wanneer je via onderstaande link of via mijn website gaat bestellen dan staat mijn salon automatisch al gekoppeld.....

 • Er ligt een leuke attentie voor je klaarEr ligt een leuke attentie voor je klaar

  Velen hebben al een afspraak ingeboekt in de maand December waardoor mijn agenda al snel vol stond. Omdat ik nog steeds aanvragen krijg van klanten welke een afspraak willen inboeken heb ik besloten om mijn werktijden voor de feestdagen uit te breiden........Er ligt een leuke attentie voor je klaar......

 • De gezellige dagen komen er weer aanDe gezellige dagen komen er weer aan

  Nog 37 dagen te gaan en dan is het alweer Kerstmis. Dit is voor velen een periode om zichzelf of een ander eens te verwennen met een origineel cadeau. Geef een big size face Oil cadeau of een prachtige advent kalender van Janssen Cosmetics..........

meer nieuws


Twitter